Voetklachten tijdens lockdown steeds groter probleem!

Geschreven door: Nanda van Spijker

#ikwilvoetzorg

Vind jij het ook onbegrijpelijk dat pedicures en medisch pedicures (m.u.v. medisch noodzakelijke voetzorg) niet mogen werken tijdens de lockdown? Ongetwijfeld loop je tegen vervelende problemen aan: pijnlijke voeten, ongemak tijdens dagelijkse beweging en sport of andere voetproblemen.

De overheid zet onze branche op dezelfde hoogte als een kapper of schoonheidsspecialist, maar wij weten wel beter! Pedicures en medisch pedicures horen thuis tussen de zorgberoepen. De gehele branche zou gewoon veilig aan het werk moeten zijn, juíst ook in deze tijden!

Mondkapjes tijdens de behandeling? Voor mij niet nieuw hoor! Ook vóór corona werkte ik al vergaand veilig en beschermd!

WAAROM DEZE PETITIE?

Heb jij als cliënt een voetbehandeling nodig bij je pedicure of medisch pedicure, die door de lockdown niet mag werken? Of bezoek je wel eens een pedicure en weet je als geen ander dat zij nauwelijks cosmetisch werken en dat de essentie hoger is dan de overheid doet vermoeden? Misschien draag je de voetzorg wel gewoon een warm hart toe.

Onderteken deze petitie!

Een zeer belangrijk instrument voor de gehele pedicurebranche om geluid te maken. Pedicure is uiteraard een contactberoep, maar wel degelijk één gericht op zorg. Wij kunnen veilig open, ook tijdens de lockdown. Klik hier om de petitie te tekenen!

Je voeten zijn de basis van jouw dagelijkse beweging: help pijnlijke voeten en andere ongemakken te voorkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *