Vernieuwde webshop: De Blije VoetenWinkel!

Geschreven door: Nanda van Spijker

voorjaarsfavorieten blije VoetenWinkel

Supertrots op mijn vernieuwde webshop: De Blije VoetenWinkel. Een webshop die 5 jaar geleden een beetje als een grapje is ontstaan. In mijn pedicurepraktijk verkoop ik hele mooie voetzorgproducten, maar wat heb ik eraan als het licht uit is wanneer de praktijk gesloten is. Dus was de gedachte in 2016 om een ‘online-etalage’ te maken zodat men kon zien wat ik aanbied aan voetzorgproducten. Niets meer en niets minder.

Maar toen kwam het Corona-virus waardoor contactberoepen de deuren moesten sluiten – dus ook mijn praktijk moest dicht. En met de gesloten pedicurepraktijken werd al snel duidelijk wat de functie van ons vak is. Verwaarloosde voeten, pijnklachten, eeltplekken, likdoorns, ingroeiende teennagels – maar geen deskundige hulp met dito verzorgingsproducten. Dus moest men thuis aan de slag en ging de mens op zoek. Dat werd al snel duidelijk doordat ik dagelijks naar mijn praktijk ging om bestellingen in te pakken. Ik was overdonderd hierdoor! En heel blij… want voeten worden vaak vergeten en verwaarloosd.

Nu we een jaar verder zijn is het haast niet meer weg te denken dat mijn praktijk extra ondersteuning biedt aan voeten met (online) deskundig advies en door professionele voetverzorging-producten aan te bieden en te verkopen – aan mijn praktijkbezoekers, mensen die het liever zelf willen doen met de juiste producten en met producten die niet direct te vinden zijn in iedere drogisterij. Nieuwsgierig geworden naar mijn vernieuwde webwinkel? Klik hier!Ontdek de vernieuwde Blije VoetenWinkel!

voorjaarsfavorieten blije VoetenWinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *