Optimale Wandel-Voorbereiding!

Geschreven door: Nanda van Spijker

Bereid je Optimaal Voor op de Nijmeegse Vierdaagse met mijn Speciale WandelPakket!

Ga goed voorbereid en comfortabel van start bij de Nijmeegse Vierdaagse door te investeren in jouw wandelervaring. Langzaam opbouwen is de sleutel, en ik heb het perfecte Vierdaagse WandelPakket samengesteld om je te helpen.

Langzaam Opbouwen:
Trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse vereist een zorgvuldige opbouw. Begin rustig en verhoog geleidelijk de afstand. Luister naar je lichaam en geef het de tijd om zich aan te passen aan de toenemende belasting. Drink voldoende water tussendoor.

Voeten Verzorgen:
Een goede verzorging van je voeten is essentieel tijdens lange wandeltochten. Ons pakket bevat BT’s Kampferspiritus voor het verharden van de voethuid om zo de kans op blaren te verkleinen, Zechsal Voetenbad (750 gram) om vermoeide voeten te revitaliseren, en Gewohl Voetencrème voor hydratatie en bescherming en om sterk vermoeide voeten weer op pad te houden.

TIP: bezoek de pedicure niet korter dan vier weken voor dat je het grote wandelevenement gaat lopen en ga je oefenen? Zorg er dan voor dat het eelt niet geheel is verwijderd, maar juist zoveel dat de huid soepel is en niet hard en stug. Voorkom kloven en blaren!

Speciale Aanbieding voor WandelPakket:
Het Vierdaagse WandelPakket is samengesteld met jouw comfort in gedachten. Naast de genoemde producten ontvang je ook Zechsal Magnesium Drops (100ml) om spieren te ondersteunen. Als kers op de taart bied ik een gratis zakje 25 gram MediLana aan ter waarde van €9,95.

Waarom Kiezen voor Ons WandelPakket?

  • Verzorg je voeten met hoogwaardige producten.
  • Profiteer van mijn speciale aanbieding en ontvang gratis MediLana antidruk-wol.

Bereik je wandeldoelen en ervaar de Nijmeegse Vierdaagse als nooit tevoren met mijn Vierdaagse WandelPakket. Bestel nu en stap vol vertrouwen de wandelvierdaagse tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *