Open voor noodzakelijke voetzorg vanaf 4 januari

Geschreven door: Nanda van Spijker

Tijdens de eerste lockdown is mijn praktijk dusdanig aangepast dat deze voldoet aan de richtlijnen van het RIVM en ik mag blijven behandelen zolang dit onder noodzakelijke voetzorg valt. Vanuit mijn beroep handel ik veelal vanuit preventie en dit betekent dat ik hiermee de eerste en tweede zorglijn ontlast en is het noodzaak om iedere vorm van voetproblemen niet te laten escaleren.

Vanaf 4 januari is mijn praktijk weer geopend voor noodzakelijk voetzorg-behandelingen. Van mijn kant annuleer ik daarom geen behandelingen, mits er van uw kant redenen of twijfels zijn om niet te willen gaan. Daar bent u vrij in om te bepalen. Ik vraag u dan wel om dit zo spoedig mogelijk door te geven via de telefoon: 06 14 98 98 15, whats app of via de mail: info@vechtdalvoetenzorg.nl.

Covid-gerelateerde gezondheidsklachten? Blijf thuis en verzet de afspraak. Het mogelijk om uw afspraak online te annuleren en een nieuwe in te plannen. Mocht u geen wachtwoord hebben als bestaande client, laat het weten en ik stuur u deze toe.

Kom alleen en zonder gezondheidsklachten welke kan duiden op COVID19. Klik hier voor de checklist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *