Oil’n More Nail Hygiene

Geschreven door: Nanda van Spijker

Voor een Gezonde en Vernieuwde Nagelverzorging

Oil’n More Nail Hygiene is dé oplossing voor intensieve reiniging en verzorging van nagels die wel wat extra liefde kunnen gebruiken. Geschikt voor nagels met verkleuring, traumanagels en nagels die uit hun structuur zijn, biedt dit product een krachtige reiniging en opbouwende verzorging in één.

De unieke ingrediënten van Nail Hygiene reinigen niet alleen de nagelplaat, het nagelbed en de nagelomgeving grondig, maar hebben ook een opbouwende functie. Dankzij de probiotica in het product wordt er zelfs een vernieuwende werking toegevoegd, waardoor de nagels schoner, netter en vernieuwd aanvoelen.

Advies gebruik: Breng de foam van Oil’n More Nail Hygiene twee keer per week aan op de aangetaste nagels vóór het douchen. Borstel de foam van de nagelriem naar het uiteinde van de nagel en spoel deze vervolgens af tijdens het douchen. Voor een optimaal resultaat raden we aan om naast Nail Hygiene ook Oil’n More Extra Formule te gebruiken voor kalk- en traumanagels. Maak foto’s om het herstelproces te volgen en overweeg een bezoek aan de pedicure om de nagels professioneel te laten verzorgen en eventuele delen te laten verwijderen.

Vergeet niet om ook je schoenen te behandelen met Shoefresh om herbesmetting te voorkomen! Met Oil’n More Nail Hygiene geef je jouw teennagels de verzorging die ze verdienen, voor gezonde en vernieuwde nagels om trots op te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *