Method A bij schimmelnagels

Geschreven door: Nanda van Spijker

Method A
Method A een methode die is ontwikkeld door pedicure Asha Debi Dewari en wordt toegepast in samenwerking met uw medisch pedicure bij de behandeling van een schimmelnagel/kalknagel.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke componenten om micro-organismen vanuit de nagel en het nagelbed te bestrijden. Eerst wordt getracht te achterhalen wat het ontstaan en stand houden van de aangedane nagel teweegbrengt. De oorzaak kan vanuit de schoenen komen, weerstand, trauma (ongelukje) etc.

Door gebruik te maken van de natuurlijke componenten als zuren en sodium hydrogen natriumbicarbonaat wordt groei van micro-organismen tegengegaan en draagt Method A bij aan het herstel en om de nagelgroei weer te verbeteren met gebruik van een anti-schimmelproduct welke uw medisch pedicure u adviseert.
Foto’s worden gemaakt om de voortgang bij te houden bij ieder bezoek (na acht weken moet er voortgang te zien zijn, anders overstappen op ander anti-schimmelproduct)

Thuis tweemaal per week voor of na het douchen de nagels behandelen. Tijdens de pedicure-behandeling laat uw pedicure zien hoe u dit het kunt doen om een optimaal resultaat te behalen. Het Method A-pakket is via de praktijk van Vechtdal VoetenZorg aan te schaffen.

Voor het beste resultaat is om te starten wenselijk het aangdane nageldeel of -delen te laten verwijderen door uw medisch pedicure. Tijdens de behandeling wordt meteen Method A aan u uitgelegd en uitgevoerd. Om de methode beter zijn werk te laten doen is het verstandig om iedere 5 weken de aangedane teennagels professioneel te laten bewerken en de aangedane delen te laten verwijderen.

Wanneer u ervoor kiest om Method A ná het douchen toe te passen, dan moet de nagel wel goed droog zijn. Dat kan eventueel met een föhn (pas op voor verbranding door hitte-straling). Het beste resultaat wordt verkregen door minimaal tweemaal er week deze methode toe te passen. Meer informatie: 06 14 98 98 15

Download de flyer: Flyer A Methode

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *