Method A bij schimmelnagels

Geschreven door: Nanda van Spijker

Eerst schoonmaken, dan behandelen.

Method A, ontwikkeld door pedicure Asha Debi Dewari en toegepast in samenwerking met medisch pedicures, is een effectieve methode voor de behandeling van schimmelnagels, ook bekend als kalknagels.

Deze methode maakt gebruik van natuurlijke componenten om micro-organismen in zowel de nagel als het nagelbed te bestrijden. Het begint met het identificeren van de oorzaak van de aangetaste nagel, die kan variëren van schoenen, verminderde weerstand, tot traumatische gebeurtenissen zoals een klein ongelukje.

Door natuurlijke zuren en natriumbicarbonaat te gebruiken, helpt Method A de groei van micro-organismen te remmen, wat bijdraagt aan het herstel en verbetering van de nagelgroei. Uw medisch pedicure zal ook een anti-schimmelproduct aanbevelen dat specifiek is afgestemd op uw behoeften.

Om de voortgang te monitoren, worden foto’s gemaakt bij elk bezoek. Na acht weken zou er merkbare verbetering moeten zijn. Als dit niet het geval is, kan worden overgeschakeld naar een ander anti-schimmelproduct.

Voor thuisgebruik wordt geadviseerd om tweemaal per week vóór of na het douchen de nagels te behandelen. Tijdens de pedicure-behandeling zal uw pedicure u laten zien hoe u dit het beste kunt doen voor optimale resultaten.

Het Method A-pakket is verkrijgbaar via de praktijk van Vechtdal VoetenZorg. Neem gerust contact op om meer te weten te komen over deze innovatieve benadering van schimmelnagelbehandeling en herstel van gezonde, mooie nagels.

Voor het beste resultaat is om te starten wenselijk het aangdane nageldeel of -delen te laten verwijderen door uw medisch pedicure. Tijdens de behandeling wordt meteen Method A aan u uitgelegd en uitgevoerd. Om de methode beter zijn werk te laten doen is het verstandig om iedere 5 weken de aangedane teennagels professioneel te laten bewerken en de aangedane delen te laten verwijderen.

Wanneer u ervoor kiest om Method A ná het douchen toe te passen, dan moet de nagel wel goed droog zijn. Dat kan eventueel met een föhn (pas op voor verbranding door hitte-straling). Het beste resultaat wordt verkregen door minimaal tweemaal er week deze methode toe te passen.

 

Meer informatie: 06 14 98 98 15

Download de flyer: Flyer A Methode

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *