Ik ga me professionaliseren!

Geschreven door: Nanda van Spijker

UniBrace nagelbeugeltechniek

UniBrace Nagelbeugeltechniek; dat wordt mijn verdiepende gang qua hogere voetenwerk. Gaandeweg word het me steeds duidelijker welke kant ik op wil met mijn werk als medisch pedicure. Ik ga me meer verdiepen in het oplossen van ingroeiende teennagels naast de reguliere behandelingen.

Tijdens behandelingen kom ik met regelmaat pijnlijke teennagels tegen die door een ongelukje, of een veranderde teenstand, of een verkeerde pasvorm van de schoenen en/of bij aanleg aanwezig een ‘anders’ ontwikkelde nagelplaat waarbij met regelmaat terugkerende problemen of een op zichzelf staand probleem ontstaan.

Met de UniBrace NagelBeugel Techniek boek ik zeer bemoedigde resultaten. Soms ter begeleiding van de groei totdat de nagel weer compleet is, soms ter onderhoud en ter preventie, soms ter ontlasting om de druk in de nagelwal te doen minderen… soms…soms.. iedere teen heeft zijn eigen verhaal. Trajecten hebben dan ook ieders zijn eigen tijdslijn.

Heb jij problemen met je teennagel? Laat mij er eens naar kijken.. dat kan op afspraak tussen 8 en 9 uur op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend.

App voor meer informatie: 06 14989815

Wist je dat zeer convexe ( = tunnelvormige) nagels door druk vaak ook kenmerken van een schimmelnagels laten zien? Dit kan verdwijnen wanneer de nagelplaat minder bol komt te staan.

Ook dmv het gebruik van Arkada TC16 serum welke gebruikt wordt bij de UniBrace Beugel maakt de nagelplaat elastischer maar ook beter beschermt tegen schimmels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *