Extra pedicure-inzet bij Vechtdal VoetenZorg

Geschreven door: Nanda van Spijker

Voetverzorging krijgt een steeds hoger aanzien bij de mens, dat is goed te merken bij Pedicure Nanda van Spijker – eigenaresse van pedicurepraktijk Vechtdal VoetenZorg. Ze heeft de draai goed gevonden aan de Backxlaan 360 in Nieuwleusen. Vanaf het moment dat Nanda overging met haar praktijk vanuit huis naar A-locatie aan de Backxlaan begin 2020 is haar pedicurepraktijk flink uitgebreid.

Daarmee loopt ook haar agenda gestaag vol. Het is natuurlijk heel fijn te ondervinden dat haar pedicurewerk wordt gewaardeerd, maar helaas is het inmiddels niet mogelijk om pijnlijke voeten binnen een kort tijdbestek te bedienen. Vooral nu het jaar ten einde loopt en straks het voorjaar om meer zorg vraagt voor de voeten zijn een paar extra handen zeker welkom.

Het moment

Tijdens de pedicure-vakbeurs in Houten afgelopen herfst kwam Nanda in contact met Louise van Erkelens uit Wanneperveen. Louise was geïnteresseerd in bepaalde behandeltrajecten die Nanda hanteert vanuit haar praktijk en had Louise nog zoveel meer vragen. Tijdens een daaropvolgend werkoverleg ontdekten de beide pedicures dat hun beider manier van denken en werkwijze met elkaar overeenstemden dat er een idee tot samenwerking ontstond. Het delen van de praktijkruimte.

Wie is Louise

Louise van Erkelens is gediplomeerd basispedicure en ze werkt al ruim 4 jaar in haar eigen praktijk. Haar praktijk loopt goed, maar ze wenst haar clientèle graag uit te breiden en hoopt dit in de praktijk van Vechtdal VoetenZorg te verwezenlijken. Omdat Nanda haar pedicurepraktijk op de woensdag gesloten heeft, geeft dit voor Louise ruimte om uit te breiden op deze mooie locatie in Nieuwleusen vanaf 2 februari 2022. In eerste instantie eerst op de woensdagochtend, vanwaaruit wordt bekeken wat verdere mogelijkheden zijn in de toekomst.

Als basispedicure behandelt Louise voetklachten zoals het verwijderen van likdoorns, eelt, ingroeiende nagels, wratten, schimmelnagels en andere voetproblemen. De diabetische voet behandelt ze ook, mits er geen contra-indicaties zijn (gevoelsverlies en/of vaatproblematiek etc) of simms-kwalificaties (doorverwijzing vanuit de podotherapeut) – deze behandelingen behoren tot het werk van de medisch pedicure. En kunnen zich melden bij Vechtdal VoetenZorg.

Afspraak maken

Omdat het voorjaar bij uitstek voor velen het moment is om te starten met het laten verzorgen van de voeten is het verstandig om tijdig je pedicure-moment in te plannen. Of dat nu bij Vechtdal VoetenZorg Nanda van Spijker is of pedicure Louise – beter op tijd dan te laat!

  • Plan nú je afspraak in bij Vechtdal VoetenZorg: Pedicure Louise (locatie Backxlaan 360 in Nieuwleusen) op de woensdagmorgen – telefonisch of via WhatsApp: 06 31 39 0045.
  • Afspraak maken (bestaande cliënten) bij Vechtdal VoetenZorg: Nanda van Spijker – telefonisch of via WhatsApp: 06 14 98 98 15 of via de online agenda op www.vechtdalvoetenzorg.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *