Praktijk Gesloten t/m 3 september, Blije VoetenWinkel is Geopend!

Geschreven door: Nanda van Spijker

🌞 Het is zomer en vakantietijd! Bij de Blije VoetenWinkel wil ik ervoor zorgen dat jullie voeten ook kunnen genieten van een welverdiende pauze. Daarom wil ik jullie informeren over mijn openingstijden tijdens de vakantieperiode.

🌴 Praktijk Gesloten t/m 3 september:

Mijn voetverzorgingspraktijk Vechtdal VoetenZorg is gesloten vanaf zaterdag 5 augustus tot en met 3 september. Ik ga genieten van een welverdiende vakantie om daarna weer fris en vol energie voor jullie klaar te staan!

🏢 Blije VoetenWinkel Geopend:

Maar niet getreurd! De Blije VoetenWinkel blijft geopend, zodat jullie tijdens de vakantieperiode nog steeds kunnen profiteren van onze hoogwaardige voetverzorgingsproducten en deskundig advies.

📦 Bestellingen vanaf 10 augustus:

Houd er rekening mee dat bestellingen die geplaatst tijdens mijn vakantieperiode vanaf 10 augustus pas later worden verwerkt. Verzending van deze bestellingen zal plaatsvinden na 23 augustus. Ik vraag om jullie begrip voor deze vertraging.

🍹 Vakantie Cocktail voor Jullie: Cocktail Hagel&Donder

Om jullie een zomerse vibe te geven, heb ik hier een heerlijk recept voor een Vakantie Cocktail voor jullie: Hagel&Donder met Ginger Ale en een schijfje sinaasappel, lekker veel ijsblokjes voor verfrissing! 🍹 Geniet ervan en proost op een geweldige zomer! (Zie www.hagelendonder.nl)

🌴 Fijne Zomer Gewenst:

De Blije VoetenWinkel en Vechtdal VoetenZorg wenst jullie allemaal een fantastische zomer toe, vol plezier, ontspanning en blije, gezonde voeten!

Ik kijk ernaar uit om jullie na mijn vakantieperiode weer te verwelkomen in de Blije VoetenWinkel voor al jullie voetverzorgingsbehoeften.

Met zomerse groeten,

Nanda van Spijker van de Blije VoetenWinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *