Aanbieding: Peclavus Vettende voetcreme nu met GRATIS extra inhoud

Geschreven door: Nanda van Spijker

AANBIEDING: Peclavus PODOcare vettende voetcrème – nu tijdelijk met extra gratis inhoud – maakt droge en zeer droge voeten met of zonder kloofjes weer zacht. De bijenwas in Peclavus PODOcare vettende voetcreme heeft een intensief verzorgende en helende werking op de huid. Bijenwas bevat namelijk hydraterende componenten zoals vitamine A. Deze componenten zorgen ervoor dat je huid het vocht vasthoudt waardoor de huid jong en stevig blijft. Bovendien bevat bijenwas ontstekingsremmende eigenschappen die de geïrriteerde en rode voethuid kalmeert en de droge huid weer soepel maakt..

Tevens bevat Peclavus PODOcare vettende voetcreme een antibacterieel complex van werkzame stoffen zoals menthol en kamfer. Menthol heeft verfrissende eigenschappen: het revitaliseert, stimuleert, verkoelt en verzacht de huid. Kamfer is olie van de Japanse  laurierbladeren – de Ho-bladeren – is antibacterieel en versterkt de bindweefsels in de huid. Tezamen vormen deze ingredienten een solide beschermingsbarrière en laat het een soepel huidbeeld achter. Al decennialang beproefd: Peclavus PODOcare vettende voetcrème is in de praktijk getest én zonder paraffineoliën!

Breng Peclavus PODOcare ‘s morgens en ‘s avonds dun en gelijkmatig aan en masseer dit zachtjes in. De vettende voetcreme rekt meteen in, zonder een vetlaagje achter te laten.  Geen geplak dus!

Inhoud:  100ml (+ gratis extra 100ml tijdelijk, zolang de voorraad strekt!)

Klik hier om Peclavus Vettende Creme te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *