Magnesium Drops tegen hoge bloeddruk

Geschreven door: Nanda van Spijker

Ben jij op zoek naar een natuurlijke manier om je bloeddruk te verlagen? Dan is de magnesium in Zechsal Magnesium Drops een mineraal dat je zeker in de gaten moet houden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat magnesium een positief effect kan hebben op het verlagen van een hoge bloeddruk.

Het belang van magnesium

Maar waarom is magnesium zo belangrijk? Een belangrijk onderdeel van de strijd tegen hoge bloeddruk is het beperken van de inname van natriumzout, ook wel bekend als keukenzout. Een (te) hoge inname van natrium kan namelijk bijdragen aan een hoge bloeddruk. Maar wat veel mensen niet weten, is dat de inname van magnesium juist kan helpen om de bloeddruk te verlagen. Dit supermineraal kan helpen om de bloedvaten te ontspannen, waardoor de bloeddruk kan dalen.

Boosdoener

Eén van de boosdoeners voor verhoogde bloedruk is de overmatige consumptie van natrium (keuken)zout. Uit onderzoek blijkt bovendien dat als je je zoutconsumptie verlaagt en tegelijkertijd je kalium- en magnesiumconsumptie verhoogt, er een hefboomeffect optreedt.

Ideaal voor deze dubbele werking zijn de Magnesium Drops van Zechsal: veel magnesium en via de sporenelementjes ook een beetje kalium. Door het smaakeffect kun je de Drops ook prima gebruiken als een vervanger van keukenzout.


TIP: gebruik de helft minder zout en breng je soep, saus of smoothie op smaak met Zechsal Magnesium Drops door deze aan het eind naar behoefte toe te voegen.

Genen en leeftijd

Bovendien is het niet alleen belangrijk om te kijken naar wat je eet, maar ook naar je genen en leeftijd. Sommige mensen hebben namelijk van nature een hogere bloeddruk, en naarmate we ouder worden kan dit risico nog verder toenemen. Het is dus belangrijk om bewust te zijn van de factoren die bijdragen aan een hoge bloeddruk, en actie te ondernemen om deze te verminderen.

Een manier om je inname van natrium te beperken en tegelijkertijd je magnesiuminname te verhogen, is door te kiezen voor voedingsmiddelen die van nature rijk zijn aan magnesium, zoals spinazie, avocado, amandelen en bananen. Bovendien kun je ook overwegen om Zechsal Magnesium Drops te nemen die magnesium bevatten.

Minder zout

Een andere manier om de inname van natrium te beperken, is door minder zout te gebruiken bij het koken en te kiezen voor kruiden en specerijen om je eten op smaak te brengen. En als je toch behoefte hebt aan wat extra smaak, kies dan voor Zechsal Magnesium Drops in plaats van keukenzout. Magnesiumzout heeft namelijk een vergelijkbare smaak als keukenzout, maar bevat veel minder natrium en kan daarom helpen om je bloeddruk te verlagen. En handig te doseren door het bijgeleverde pipetje.

Al met al zijn er verschillende manieren om een hoge bloeddruk op een natuurlijke manier te verlagen. Door minder natrium te eten en meer magnesiumrijke voeding en supplementen te nemen, kun je op een effectieve manier je bloeddruk verlagen.

Voordelen van vloeibare magnesium druppels

Vloeibaar magnesium is eenvoudig toe te passen in het dagelijks leven en gemakkelijk toe te voegen aan voeding of drinken. Zechsal Magnesium Drops hebben een aantal voordelen ten opzichte van de pilvorm:
• Eenvoudig te doseren
• Magnesium druppels uit de zuiverste magnesium bron ter wereld
• Makkelijker in te nemen dan pillen
• Draagt bij aan vermindering vermoeidheid
• Draagt bij aan een normale werking van de spieren en het zenuwstelsel

Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met het toevoegen van Zechsal Magnesium Drops aan je dieet en voel de positieve effecten op je lichaam en geest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *