Booster je oksels met magnesium!

Geschreven door: Nanda van Spijker

zechsal magnesium deodorant

Magnesium opnemen via je oksels is een heel goed idee. Zechsal deodorant is een ultra-modern deo met hoog magnesiumgehalte en heeft een prebiotische werking waarmee het de goede bacteriën versterkt.

Want je oksels nemen uitstekend magnesium op via de zweetklieren. Het mooie is ook nog dat deze deo geen parfum en aluminium bevat, maar wel een fris mintje. Dus geschikt voor iedereen met of zonder parfum-allergie/intolerantie.

Tip: Wel even trainen…!
Wanneer je Zechsal deo met magnesium gaat gebruiken moet je wel even bedacht zijn dat je lijf hierop gaat reageren. Omdat het afvalstoffen wil afvoeren. Dat uit zich in kleine irritaties op de huid. Laat je niet direct ontmoedigen – zet vooral door!

Geef je lichaam zeker 3 weken de kans om aan de magnesium-deo te wennen. Daarna is de werking optimaal.

Want je vult zo ook je magnesiumbalans aan: je oksels zijn the-place-to-be qua opnamecapaciteiten bij dagelijks gebruik van Zechsal magnesium deodorant. En met de inhoud van 75 ml gaat deze ook nog eens langer mee dan de standaard deo’s van 50ml.

Nog een tip…!
Wanneer blijkt dat je huid reageert, dan is de kans aanwezig dat je magnesiumbalans niet op orde is. Dit kun je aanvullen met een Zechsal magnesium voetenbad. Je ontdekt dan al snel dat de geur onder de oksels verdwijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *