Behandelingen

Volledige behandeling

Volledige (risico-) voetenbehandeling bestaat uit:

Deelbehandeling

Een deelbehandeling bestaat uit:

Specialistische Technieken

Unibrace Beugeltechniek

UniBrace is de nieuwste vinding van het team van Arkada uit Polen. Het is een prachtig instrument waarmee verschillende soorten én maten beugels voor alle vormen van ingroeiende nagels kunnen worden gemaakt. Doordat de maat individueel kan worden aangepast zijn de beugels ook geschikt voor kleinere tenen of zelfs vingers. De beugels zijn eenzijdig én tweezijdig te plaatsen. Het bevestigen kan op verschillende manieren. Afhankelijk van de indicatie of juist de contra indicaties, kan er gekozen worden voor haakjes om beide nagelranden, het plakken van de beugel op de nagelplaat of een combinatie van een haakje en een geplakte zijde. Altijd een ideale beugel dus voor iedere vorm van ingroei, met maar één instrument!

Bij het plakken wordt gebruikt gemaakt van plakmateriaal welke ook worden toegepast bij de tandarts, dus op medische basis en prima geschikt voor het doel. Ook geschikt voor kwetsbaardere voeten.

UniBrace Behandeltraject

Om tot het juiste resultaat te komen wordt er gewerkt met een behandeltraject. Deze bestaat uit:

• 1e behandeling: anamnese plus aanbrengen beugel(s). Het tarief voor het behandelen en plaatsen van een beugel is vanaf € 45,00 euro (bij meerdere nagels aangepast tarief). Prijswijzingen voorbehouden.

Geadviseerd wordt om het Arkada Serum toe te passen tijdens het traject. Serum dient apart te worden aangeschafd voor € 27,50. Het product is zeer zuinig; slechts 1 druppel per aangedane nagel. Helpt bij het herstel en maakt de nagel zachter waardoor de beugel beter zijn werk kan doen.

• Iedere 4 a 5 weken terugkomen voor herplaatsing van een nieuwe beugel en om te volgen hoe de verandering van de nagel zich aan het inzetten is. Bij iedere terugkom-afspraak worden ook foto’s gemaakt ter vergelijking.

Duur van het traject

Aangaande de klacht en de vorm van de nagel is bepalend voor de duur van het traject. Bij iedere vervolgbehandeling wordt gekeken hoe de nagel zich ontwikkeld. Hoe langer de beugel zijn werk kan doen des te langer blijven de klachten weg wanneer de oorzaak aangeboren blijkt. In alle andere gevallen zal ook gekeken worden waarom de klacht ontstaat om herhaling te verkomen. Denk daarbij vooral aan schoeisel of afwikkeling/stand van de voet.

Wat zeggen mijn klanten

Astrid H
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de pedicure. Bij problemen tussen de afspraken in kan ik toch altijd vlot terecht. Vriendelijke dame en mooie schone behandelruimte.
Marleen M
Lees verder
Nanda is rustig en neemt de tijd voor de behandeling. Schone praktijk, goede adviezen en altijd goed bereikbaar voor vragen. Kortom een goede, proffesionele en hygienische pedicure(praktijk)
Jeannet B
Lees verder
Zeer te vreden en een goede behandeling aan mijn voeten gehad. Geen pijn meer aan mijn grote teen.. kom zeker weer een x terug.

Schimmelnagels

Method A bij schimmelnagels

Eerst schoonmaken, dan behandelen. Method A, ontwikkeld door pedicure Asha Debi Dewari en toegepast in samenwerking met medisch pedicures, is een effectieve methode voor de

Meer lezen

Pseudomas nagel

Een pseudomonasnagel verwijst naar een groene verkleuring van één of meerdere nagels van de handen of voeten veroorzaakt door een infectie met de Pseudomonas bacterie. De aandoening komt voor bij mensen die hun handen en/of…

Meer lezen

Schimmelnagels

Een schimmelnagel is een schimmelinfectie van één of meerder nagels van de voeten en/of handen. Men spreekt ook wel van “kalknagels”. Het is een ontsierende aandoening, die soms een beetje pijnlijk is maar eigenlijk wel…

Meer lezen

Voetschimmel

Jeuk tussen de tenen, witte schilfers, rode vlekken en/of kloofjes? Dan heb je vermoedelijk voetschimmel (wordt ook zwemmerseczeem genoemd, maar is geen eczeem). Kan zich uitbreiden tot een voetschimmel over de hele voet. Bij geen…

Meer lezen

Care-traject schimmelnagels

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=””

Meer lezen

Schimmelnagels en medicatie

Bij schimmelnagels (kalknagels) worden nagelranden witgeel, groen of bruin. De nagels worden dik en brokkelig en kunnen loslaten.  Antischimmelzalven of -crèmes helpen niet bij schimmelnagels omdat

Meer lezen