Momenteel is het helaas niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen tot en met 30 augustus. De agenda zit tot eind juli vol met zomervoeten en vanaf 1 augustus tot en met 30 augustus is de pedicurepraktijk gesloten vanwege mijn vakantie.

Wat wel kan is alvast een afspraak inplannen na mijn vakantie via de online agenda: klik hier!Β 

Aangaande het COVID19-virus: wanneer u op vakantie bent geweest in een land/gebied met een corona-besmettingshaard of u twijfelt bij gezondheidsklachten – bezoek mijn praktijk bij afspraak NIET wanneer u last heeft van:

  • spontane (extreme) vermoeidheid
  • koorts heeft; 37C met paracetamol of 38C zonder paracetamol
  • moet hoesten
  • verlies van smaak en geur
  • spierpijn

Zie voor meer informatie aangaande het COVID19-virus de site van het RIVM.

BIJ TWIJFEL: Annuleer kosteloos uw afspraak, andersom zullen de afspraken ook geannuleerd wanneer uw pedicure twijfelt aan haar gezondheid. Een test na de vakantie en voor de afspraak is natuurlijk ook optioneel.